+359 887 149583
office@arkonea.bg
    

  Технологични решения
  Производствени системи
  Дизайн

  Начало | Поръчки |  Библиотека |   Новини |   Контакти
 

Изпълнение на поръчки

 

  Арконеа ЕООД приема за изпълнение поръчки за доставка на продукти или за предоставяне на услуги, на посочените контакти на фирмата:
 
И-мейл адрес: office@arkonea.bg,
Телефон 1: 0887 149583,
Телефон 2: 0888 723910,
както и в електронен магазин "Склад на заварчика": store.welder.bg
 
Обикновено предлаганите продукти са налични и могат да бъдат доставени без забавяне на нашия адрес или да бъдат изпратени по куриер същия работен ден. При поръчка на значителни количества или при наличие на специални изисквания доставките отнемат около 5 - 10 работни дни. При изпращане на поръчки по имейл е необходимо да ни предоставите телефон за контакт, на който ние ще се свържем с вас за уточняване на подробностите. При поръчки за изпълнение на услуги е необходимо предварително да бъде съгласуван график за изпълнението.
 
Изпращане и получаване на поръчки за доставка:
 
Посочените в сайта на Арконеа цени са в български лева, с включено ДДС, при получаване на продуктите на място от наш склад в София 1784, ж.к. Младост 1, бл. 13-А.
 
Поръчките за доставка по куриер се изпращат от офис на СПИДИ или ЕКОНТ до адрес на получателя или посочен от него офис на куриера. При получаване на пратките можете да направите преглед на съдържанието. При значително тегло или обем на пратките може предварително да бъде договорен друг вид транспорт.
Можете да пресметнете цената на транспорта на страниците на куриерите:
- Спиди - https://www.speedy.bg/calculate/, или
- Еконт - https://www.econt.com/services/shipment-price.
Арконеа ЕООД ползва отстъпка от стандартните цени на куриерите, която предоставя на клиентите. Стойността на отстъпката зависи от тарифата на куриера.
 
Ако имате регистрирана сметка в Еконт е възможно да регистрирате пратката във виртуалния офис на Еконт, с отстъпка според текущите договорености с куриерите:
 

 
Начини на плащане
 
Плащанията се извършват в брой, с наложен платеж при доставка или с банков превод срещу съответните документи - касова бележка, проформа фактура и данъчна фактура.
 
Професионални консултации
 
Арконеа разполага с професионални консултанти с дългогодишен опит в областта на промишлените технологии, които са на разположение на нашите клиенти. Консултациите относно закупени продукти са безплатни за фирми и физически лица, по телефон или електронна поща.
Представените на сайта продукти и услуги представляват само част от наличните и предлагани. Ако не намирате търсения от вас продукт, ние ще се постараем да го доставим в максимално кратък срок и на възможно най-добрата цена.
 
 
   Допълнителна информация на тел. 0887 149583; 0888 723910 или на имейл:  office@arkonea.bg