+359 887 149583
office@arkonea.bg
    

  Технологични решения
  Производствени системи
  Дизайн

  Начало | Поръчки |  Библиотека |   Новини |   Контакти
 

  Общи условия

Уеб сайтът www.arkonea.bg и всички изображения, видеа, програмен код, съдържание и всяка друга информация са собственост на Арконеа ЕООД, ЕИК: 175264634, със седалище и адрес на управление: гр. София, ж.к. Младост-1, ул. "Митрополит Серафим Слевенски", бл.13-А, вх. 4.
Настоящите общи условия са предназначени да изяснят отношенията между Арконеа ЕООД и всички клиенти - физически или юридически лица, които искат да ползват услуги или да закупят продукти, според описанията в онлайн пространството на сайта.
В допълнение и заедно с условията регламентирани по-долу се прилагат и съответните специфични условия на доставчиците на Арконеа ЕООД.

Професионални продукти и услуги
Арконеа предлага специализирани услуги и продукти, предназначени изключително за професионални клиенти. Професионален клиент (по-нататък само Клиент) е всяко физическо или юридическо лице, което придобива стоки или ползва услуги, които са предназначени за извършване на търговска и/или професионална дейност, според съответните Европейски и Български закони. За използването на продукти при изпълнение на заваръчни и свързани със заваряването дейности е необходима професионална квалификация и правоспособност. Задължително е да бъдат предприети всички предпазни мерки и да бъдат спазвани на правилата за безопасност при работа!

Снимки, илюстрации и описания на продукти
Публикуваните в този уеб-сайт описания и снимки на продукти са само за общи информационни цели. Въпреки, че публикуваните снимки са на реални ситуации или продукти, производителите имат право да правят изменения без предизвестие. За да е сигурен, че продуктът отговаря точно на изискванията му, Клиентът трябва предварително да се осведоми за конкретните характеристики.

Авторски права
Авторските права върху всички материали на сайта са притежание на www.arkonea.bg, освен в случаите, когато изрично е посочен друг техен носител или информацията е публично достъпна. Всички права са запазени!Не се разрешава електронно или друго копиране на информация от сайта, включително копиране върху други сайтове, без изрично писмено съгласие на www.arkonea.bg. Не се разрешава разпространението на материалите от този сайт в каквато и да било форма, за комерсиални или некомерсиални цели, без изрично писмено съгласие на www.arkonea.bg.
Разрешено е ползването на всички материали за персонални или вътрешно-фирмени цели, включително отпечатване на страници.

Поръчки и доставка
Поръчки се приемат на място, по телефон или e-mail. При поръчката е необходимо клиентът:
1. Да посочи валидни адрес за доставка и телефон/e-mail за връзка.
2. Да посочи коректна информация за издаване на фактура, ако е необходима.
3. След получаване на поръчка на e-mail: office@arkonea.bg или по телефона представител на www.arkonea.bg ще се свърже с Клиента за да потвърди поръчката и да уточни условията за доставка на поръчаните артикули.
4. Ако поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма в посочен от клиента офис или адрес за доставка, цената за доставка е в съответствие с тарифата за доставка на съотвения куриер.
5. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно условията и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул

Цени и начин плащане
Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Плащането на стоките се извършва в български лева, с банков превод, с наложен платеж или в брой, за което се издават съответните платежни документи.
Обявената за всеки един продукт цена важи за съответната разфасовка (количество еднообразни артикули в единична опаковка), която зависи от вида на продукта и не включва разходите за доставка.
Дължимата от клиента сума при доставяне на стоката и извършване на наложен платеж не се калкулира автоматично. Общата дължима сума по сделката се калкулира след изчисляване на разходите по доставката и добавяне към цената на стоката.

Гаранция и връщане
Клиентът има право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 дни от получаване на стоката в случай, че тя не е използвана, не е нарушавана цялостта на опаковката ѝ и е във вида, в който е получена.
Всеки продукт предлаган от нас е с изрично указан гаранционен срок. За гаранционно обслужване, Клиентът може да се обърне свободно към съответния сервиз, отбелязан на гаранционната карта, или към наш представител.
Арконеа гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма констатирани недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.
Веднага след пристигането на доставката, клиентът следва да провери дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци.
В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва незабавно да уведоми представител на Арконеа ЕООД за вида и количеството им, както и да ги отбележи в транспортните товарителници. Транспортни дефекти не могат да бъдет приети, ако клиентът приеме продуктите от превозвач без зебележки!
Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията и техническите характеристики на стоката, съгласно предписанията на производителя.

Права и задължения
Arkonea.bg се задължава да достави поръчаната стока в уговорения срок.
Arkonea.bg се задължава да изпълнява уговорките с клиента с дължимата грижа.
Arkonea.bg не носи отговорност за неточности в посочената от производителя информация за стоката.
Arkonea.bg може да достави поръчките със забавяне или да бъде в невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на форсмажорни обстоятелства.
Клиентът се задължава да заплати цената на поръчаните стоки и сумата за други разходи, като доставка, допълнителна опаковка и други, съгласно уговореното.
Клиентът се задължава да осигури възможност за доставка и да получи поръчаните стоки.
Клиентът се задължава да спазва действащото законодателство на Република България, ЕС и настоящите Общи условия.

Защита на клиентските данни
Данни на клиентa се събират и използват в съответствие с изискванията на приложимото българско законодателство, за целите на осъществяване на доставки и плащания на поръчки. Арконеа ЕООД не разкрива данните на клиента на трети лица, освен ако не е получил изрично разрешение за това от него, или информацията трябва да бъде предоставена на съответните власти по силата на закони или задължителни разпоредби.

За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между www.arkonea.bg, клиенти и трети лица се прилага действащото законодателство на Република България и Европейския съюз.
 
 
   Допълнителна информация на тел. 0887 149583; 0888 723910 или на имейл:  office@arkonea.bg