+359 887 149583
office@arkonea.bg
    

  Технологични решения
  Производствени системи
  Дизайн

  Начало | Поръчки |  Библиотека |   Новини |   Контакти
 

  Обучение и внедряване
 

 
Пускане в производство на заваръчни апарати и материали
 
Съвместно изпълнение на ремонтни проекти
 
Обучение на персонал
Training


 
 
Електро-дъговото заваряване е технология, която повече от 100 години се прилага за съединяване и за ремонт на метални детайли. Въпреки че основните принципи не са се променили значително, непрекъснато се разработват нови материали, апарати и автоматични системи, които осигурят по-ефективна работа и подобрени качества на произведените изделия.
Арконеа ЕООД предлага добавъчни материали с най-високо качество и специални свойства, разработени от световни лидери в заваряването. Търсените ефекти от използването им се постигат при правилно внедряване и прилагане на технологията. Първоначалното пускане в експлоатация и налагането на промени в производството изискват значителни усилия и решителност.
За осигуряване на необходимата квалификация и висока мотивация на персонала е необходимо да бъде проведено подходящо обучение и проверка на резултатите. Ние предлагаме първоначално внедряване на заваръчни технологии, съдействия при производството и обучение на персонала, от специалисти на Арконеа ЕООД, voestalpine Boehler Welding и на Welding Alloys Group.
 
 
 
Training Training Training
 
Челното електродъгово заваряване на релси с обмазани електроди е специална технология, която се прилага често при вътрешно-фирмени линии за превоз на товари, както и за кранови релси.
На снимката: Заваряване на първите няколко кранови релси от заварчик на Арконеа ЕООД, по технология включваща предварително нагряване, ванно заваряване в медни обувки и термообработка. Зварчици на предприятието са обучени за изпълнение на останалите съединения.
 
 
 
 
Training Training Training
 
Възстановяване на размера на износен съединител от бронз. Определяне на технологията и проверка на размера.

 
   Допълнителна информация на тел. 0887 149583; 0888 723910 или на имейл:  office@arkonea.bg